5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hastaneden kalbinize yatırım

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek ve bölgenin en iyi hastanesi olma yolunda büyük bir mesafe kaydetmek için 2 adet Ekokardiyografi cihazı aldı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Ahmet Çakır, hastanenin büyük bir ihtiyacı olan Ekokardiyografi cihazı aldıklarını belirterek, "Hastanemize ihtiyacı olan birimlere son teknoloji sistemlerini getirerek, hastanemizden başka bir hastaneye sevk olayını tamamen kaldırmayı amaçlıyoruz. Kardiyoloji birimimize son teknoloji ürünü 2 adet Ekokardiyografi cihazı alınarak poliklinikte hastalarımıza daha doğru tanı ve hastalıkları hakkında daha iyi bilgi verebilme imkanı sağlanmıştır" dedi.

Hastane kardiyoloji uzmanlarından alınan bilgiye göre, bu cihazla ile hastaların kalp kapak fonksiyonları, kalpte büyüme olup olmadığı ve kalp duvarlarında kalınlaşma olup olmadığı, ayrıca kalpte herhangi bir kasılma bozukluğu olup olmadığına bakılarak indirekt olarak damar tıkanıklığı ile ilgili ip ucu verebilmekte.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 17:57:10
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 10:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?