5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Hastayım' diyerek kurtuldu!

Şanlıurfa'da zorla ormanlık alana götürdükleri genç kızın çıplak fotoğraflarını çekerek, tecavüz girişiminde bulunan 2 kişi yakalandı. Genç kız, kendisine tecavüz etmek isteyen şüphelilerin elinden hasta olduğunu söyleyerek kurtuldu.

Olay, Ahmet Erseven Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, genç bir kızın iki kişi tarafından zorla otomobile bindirildiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili çalışma yapan polis, söz konusu otomobili Davut Zeki Akpınar Lisesi önünde durdurarak arama yaptı.

Otomobil içindeki genç kız S.Ş., araçta bulunan B.D. ile V.K.'nin kendisini zorla arabaya bindirerek kaçırmaya çalıştığını belirtmesi üzerine, şahıslar gözaltına alındı. Polis Merkezi'nde ifade veren mağdur S.Ş., V. K. ve B.D.'nin kendisini zorla arabaya bindirerek ormanlık bir alana götürdüğünü, çıplak fotoğrafını çekerek cinsel ilişkiye girmek için soyduklarını ve kendisinin bağırarak hasta olduğunu söylemesi üzerine bıraktıklarını ileri sürdü.

Şüpheli V.K.'nin ifadesinde İpekyol Mahallesi'nde gezerken yaklaşık bir ay önce B.D. isimli arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı S.Ş. isimli genç kızla ile karşılaştığını, işe gittiğini söyleyen genç kızı aracına çağırdığını, S.Ş.'nin araca bindiğini söylediği iddia edildi. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen V.K'nin genç kızı araca zorla bindirmediğini, daha sonra araçla S.Ş.'nin evinin arka sokağına gittiklerini ve 15-20 dakika kadar araç içerisinde oturup sohbet ettiklerini, kendisinin işe geç kaldığını söylemesi üzerine araçla evlerinden 200 metre kadar uzaklaştıktan sonra Davut Zeki Akpınar Lisesi yanında polis ekiplerinin durdurduğunu ve polis merkezine getirildiği iddialarında bulundu. V.K., ayrıca kendisinin S.Ş. ile herhangi bir cinsel ilişkisinin olmadığını, çıplak fotoğrafını çekmediğini ve telefonunun kamerasının olmadığını, suçlamaları ve iddiaları kabul etmediğini ifadelerini kullandı.

V.K., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis tarafından yakalanan diğer şüpheli B.D. ise, yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 19:02:59
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 19:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?