5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hatice'nin sırası çiçeklerle süslendi

Şanlıurfa'da televizyonda izlediği bir filmde gördüğü “intihar sahnesi”ni canlandırmak isterken öldüğü iddia edilen Hatice Demir'in (12) sınıf arkadaşları, masasını çiçeklerle süsledi.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri, arkadaşlarının ölümünden duydukları üzüntüyü, tahtaya “Seni Asla Unutmayacağız Hatice” yazarak, dile getirdiler.

Yıllardır aynı sıraları paylaştıkları Demir'in öldüğüne inanmakta güçlük çeken arkadaşları, derslerinde başarılı bir öğrenci olan Hatice Demir'in ölümüne üzüldüklerini belirttiler. Demir'in oturduğu sırayı boş bırakan arkadaşları, beraberinde getirdikleri çiçeklerle masayı süslediler.

Eyyübiye Mahallesi Harrankapı Caddesi'nde Hatice Demir, annesi ve babasının bir düğün daveti için Osmaniye'de bulunduğu sırada, kardeşi Gülbahar ve kuzeni Feride Demir ile oyun oynarken televizyonda izlediği bir filmde gördüğü “intihar sahnesini” boynuna bağladığı eşarpla canlandırmak isterken öldüğü iddia edilmişti. 

A.A. / İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 14:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf karaca IP: 88.234.252.xxx Tarih : 5.03.2007 18:12:37
ben 11 yaşında bu haberi duyduğumda şok oldum çünkü bende urfalıyım istanbuldan yazıyorum bu haberi benim istedeğim duygu sömürüsü yayınların yayınlanmaması birdaha böyle haticeler fatmalar emineler ölmesin..........yazan yusuf karaca istanbul