4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Haydi GAP Arena'ya

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da basın sözcüsü Ömer Kapaklı, Pazar günü saat 13.30'da başlayacak önemli maçta bilet fiyatlarının sadece 2 lira oluşuna dikkat çekti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mehmet Şahan, Tokat deplasmanında alınan 1 puana dikkat çekerek, bu bu hafta ise Akhisarspor ile oynayacaklarını belirtti. Şahan, "Akhisar iyi bir ekip. Ancak kendi sahamızda bu maçı kazanmak durumundayız. Taraftar desteğine ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Yükselme Grubu'nun ilk maçında deplasmanda Tokatspor'dan aldığı 1 puanın moraliyle Akhisar maçının hazırlıklarına başladı. Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Ligin ilk maçı öncesi Vali Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından hem yönetim kurulu hem de futbolcuların hedefe ulaşmada daha çok çaba göstereceğini söyledi. Tokatspor'un iyi bir kadroya sahip olduğuna dikkat çeken Ömer Kapaklı, "Maç öncesi ve sonrası Tokatspor yönetiminin göstermiş olduğu ev sahipliğe Şanlıurfaspor yönetimi adına teşekkür ediyoruz. Yükselme grubundaki tüm maçların centilmenlik içersinde geçeceğine inanıyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Pazar günü 30 bin kişi kapasiteli Şanlıurfa Arena Stadında Akhisar Belediyespor ile mücadele edeceklerine dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Akhisar maçında yeni transfer ettiğimiz 3 futbolcu da takımdaki yerini aldı. Akhisar maçına kadar bu futbolcuların takıma uyumları biraz daha iyi konuma gelecek. Pazar günü maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ancak Şanlıurfaspor Bank Asya Ligi'ne çıkmak istiyorsa öncelikle sahasındaki tüm maçlarını kazanmak durumunda. Daha önceki maçta olduğu gibi Akhisar maçında da stadımızın tamamen dolmasını istiyoruz. Şanlıurfa'da spor kamuoyunun Pazar günkü maçı büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini biliyoruz. Hafta içersinde 5 ayrı merkezde biletleri satışa çıkartacağız. Maç biletleri sadece 2 lira. Bilet fiyatlarını bu kadar uygun yapmamızdaki neden stadın tamamen dolmasını istememizden kaynaklanıyor. Yönetim olarak biz bu yönde fedakarlık yaparken taraftarımızın da maçlara gelerek takımlarını desteklemelerini istiyoruz."

Bu arada Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Akhisar maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Şahan, deplasmanda oynadıkları Tokatspor maçında saha zeminin çok kötü oluşuna dikkat çekerek, "Her iki takımında futbolcuları 90 dakika ortaya büyük mücadele koydular. Gerçeği belirtmek gerekirse maçın berabere bitmesi her iki Takımı da memnun etti. Tabi bizim deplasmandan getirdiğimiz puanlar Bank Asya yolunda bizim için büyük önem taşımaktadır. Tokat'tan aldığımız 1 puanının değer kazanması için

Akhisar'ı kendi sahamızda mağlup etmemiz gerekiyor. Kadromuz rakibimizi yenecek güçtedir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:50:04
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 18:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?