5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hayırsever işadamından sağlık ocağı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, Birecikli hayırsever işadamı Hüseyin Mirkelam'ın ilçeye bağlı Mağaralı köyüne yaptıracağı sağlık ocağının yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağı müjdesini verdi.

Birecik ilçesinde daha önce de Dr. Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi'ni kazandıran hayırsever iş adamı Hüseyin Mirkelam, sağlık ocağının yapılacağı köye gitti. Kaymakam Ozan Balcı, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile birlikte sağlık ocağının yaptırılacağı Mağaralı köyünü ziyaret ederek, sağlık ocağının yaptırılacağı alanla ilgili Mağaralı köyü muhtarı Mehmet Çetin ve köy halkıyla görüşmeler yaptı.

Köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini de dinleyen İlçe Kaymakamı Balcı, Birecik Kaymakamlığı olarak vatandaşların her türlü talebine cevap vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. İlk olarak koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin verileceği sağlık ocağının Mağaralı köyünde yaşayan vatandaşların sağlık sorunlarına büyük ölçüde cevap vereceğine inandıklarını söyleyen Kaymakam Balcı, Mağaralı köyünde yaşayan çocuklara kitap hediye etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Balcı, hayırsever işadamı Dr. Hüseyin Mirkelam'a verdikleri destek için teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 12:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?