5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hayırseverlere yardım çağrısı

Şanlıurfa'da 17 yıldır hizmetlerini sürdüren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlusu Aziz Kutlay, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırsever işadamlarına çağrıda bulunarak, yardımlarını talep etti.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa'da bulunan işadamlarına da çağrıda bulunan aşevi sorumlusu Aziz Kutlay, "Kurban Bayramı öncesi çocuklarımızı birlikte sevindirelim. Her gün verilen yemek masrafının günlük 7 bin YTL'yi buluyor.

Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı'nda hayırseverler yardımda bulundu. Gelin bu yardımları Kurban Bayramı'nda da sürdürelim. Hayırseverlerin getirdikleri giyim ve yiyecek maddelerini ihtiyaç sahiplerine dağıtalım, çocukların yüzünü bayramda güldürelim. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek için hayırseverlerin yardım yapmasını bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde Kurban Bayramı'nı idrak edeceğiz. Bayram öncesi 3 bin çocuğumuzu sevindirmek istiyoruz. Bin ailenin yaklaşık 3 bin çocuğu var. Bunlara bayramlık elbise, giyim yardımı yapmamız lazım. Hayırsever iş adamlarımızın bayram öncesi desteklerini bekliyoruz. Her gün aşevimizde 10 bin kişiye yemek hazırlıyoruz. Amacımız hiçbir yoksul ve kimsesiz vatandaşımızı bu mübarek ayda aç bırakmamaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 12:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?