3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Hedef Avrupa Şampiyonluğu

URFALI GENÇ PEHLİVANLAR, AVRUPA ŞAMPİYONU OLMA YOLUNDA

Şanlıurfa Belediyespor Güreş Takımı oyuncularından Yılmaz Avcı, Yasin Karadaş ve Serdar Karadaş "Avrupa Şampiyonu" olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye Güreş Milli Takımı kadrosuna alınan Urfalı genç pehlivanların şimdiki hedefinde "Avrupa Şampiyonluğu" yatıyor. Gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında yapılan grekoromen güreş müsabakalarında başta ülkemizi ardından kentimize adına yakışır bir şekilde temsil eden gençler bu kez gözlerini "Avrupa Şampiyonluğu"na çevirdiler. Şanlıurfa Belediyesi Kulüp Antrenörleri Eshat Yanar, Ahmet Dedeoğlu ve Hacı İsmail Çadırcı gözetiminde çalışmalarını sürdüren genç pehlivanların bu şekilde gelecek vaat etmesi,

başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Kulüp Başkanı Mehmet Fevzi Yücetepe'yi oldukça gururlandırıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Fevzi Yücetepe, "Belediyemizin çok kısıtlı imkanlarıyla yetişen milli sporcularımızın yakaladıkları sayısız başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Birçok önemli turnuvaya katılarak büyük başarılar elde eden sporcularımız Urfa tarihinde bir ilke imza atarak sayısız madalya kazanmıştır. Bundan sonraki hedefimiz ise bu gençlerimizin Avrupa Şampiyonası'nda önemli başarılar elde etmesidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 12:05:00
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 20:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?