3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Hedef Bank Asya 1. Lig

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un Pazartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü kongrede üyelerinin güvenoyunu alarak tekrardan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Habib Arslan, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Başkan Arslan, yeni sezonda hedeflerinin Bank Asya Ligi olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, yaptığı açıklamada, Pazartesi günü olağanüstü kongreye katılan başta Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'a, Belediye Başkan Yardımcıları M. Fevzi Yücetepe, Emin İzol, Ahmet Al ve İbrahim Güllüoğlu'na, Şanlıurfa Barosu Başkanı Yahya Demirkol'a, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akbıyık'a ve AK Partili yöneticilere, oda başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, kongrenin huzurlu bir ortamda

geçmesini sağlayan Emniyet mensuplarına ve basın mensupları ile tüm delegelere teşekkür etti.

Uzun zamandır Şanlıurfaspor'un hiç bu kadar katılımlı ve heyecanlı bir kongre yaşamadığını dile getiren Başkan Arslan, "Kongremiz çok güzel geçti. Arkadaşlarımız tekrardan beni Başkanlığa layık gördüler. Bundan dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu kongreyle yönetimimizi güçlendirdik. Yönetimde yeni arkadaşlar girdi. Şanlıurfaspor'un başarısı için yeni yönetimimiz gelecek sezon elinden gelen çabayı gösterecek" dedi.

Son iki yıldır Bank Asya'ya yaklaştıklarına dikkat çeken Başkan Arslan, "Geçen yıl ekstra Play-Off'larda Bank Asya'ya çok yaklaştık fakat son maçlarda kaybettik. Bu yıl ise klasmandan lider olarak

yükselme grubuna yükseldik. Burada da ilk yarının sonlarına doğru iyi bir çıkış yakaladık ve lider bile olduk. Fakat daha sonra yaşadığımız bir takım sorunlar nedeniyle biranda düşüşe geçtik. Grubu hiç tahmin etmediğimiz bir noktada bitirdik ve Bank Asya'nın kapısından döndük" diye konuştu.

Transfer komitesinin şuanda iç ve dış transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğünü dile getiren Arslan, "Yeni sezon için çok iddialı bir kadro kuracağız. Bu yıl 24 kişilik bir kadro oluşturacağız. Şanlıurfa'nın Bank Asya hasretini inşallah bu yıl sona erdireceğiz. Hedefimiz olan Bank Asya'ya bu yıl yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 12:10:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 13:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?