5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hedef yükselme grubu

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Yükselme Grubu'na çıkma iddialarının sürdüğünü belirtti.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, grubunda ilk iki takım arasına girerek, Yükselme Grubu'na yükselmeyi hedefliyor. Geçen hafta oynadığı Şanlıurfa derbisinde Şanlıurfa Belediyespor'u 3-1 mağlup eden sarı-yeşilli ekip, bu hafta İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, bundan sonra puan kaybına tahammüllerinin bulunmadığını belirterek, "Kritik haftalara giriyoruz. Bundan sonraki puan kayıplarının telafisi zor olur, bizi yarıştan uzaklaştırır" dedi.

Futbolcularına çeşitli uyarılarda bulunan Sözeri, "Taraftarlarımız, bizden Şanlıurfa Belediyespor maçındaki hırslı, inançlı futbolu İskenderun deplasmanında da bekliyor. Sizden tamamen bu maça konsantre olmanızı istiyorum. İyi bir takım olduğumuzu bir kez daha ispat etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Erhan Namlı, Birol ve Şenol'dan sakatlıkları nedeniyle yararlanamadıklarını kaydeden Sözeri, "Takım içerisinde çeşitli arayışlara girerek gol sorununa çare bulmaya çalışıyoruz. Bu sorunu aşabilecek kadro zenginliğine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Şanlıurfa Belediyespor karşısında aldığımız 3-1'lik galibiyetle bunu gösterdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 17:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aras ateş IP: 85.110.175.xxx Tarih : 8.11.2007 16:09:16

şanlıurfaspor kulübünü tebrik edeiyorum teknik heyetini süper bir teknik direktörünüz var ya sizleri yürek ten kutlarım siz başarılarım dilerim