5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hediye izdihamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde cuma namazını kıldığı sırada, cami çevresindeki çocuklara oyuncak dağıtan korumalar zor anlar yaşadı.

Partisinin mitingine katılmak ve bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin yapılacağı Topçu Meydanına gitmeden önce merkeze bağlı Karaköprü beldesinde Cuma Namazı'nı kıldı. Başbakan Erdoğan'ın namaz kıldığı sırada, korumaları dışarıda çocuklara oyuncak dağıttı. Korumaların elinden oyuncak almaya çalışan çocuklar ve vatandaşlar birbirini ezdi. Bazı çocuklar oluşan izdihamda ezilme tehlikesi geçirdi. Cami çıkışında yoğun güvenlik önlemleri altında halkın sevgi gösterilerine karşılık veren Erdoğan da çocuklara oyuncaklar dağıttı. Başbakan Erdoğan, güzergah boyunca yol kenarlarında ve evlerinin balkonlarında duran vatandaşlar tarafından büyük sevgi ve alkışlarla karşılandı. Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşan Başbakan Erdoğan'ın elinden oyuncak almaya çalışan vatandaşlar ve çocuklar birbirlerini ezdi. Başbakanın elinden oyuncak araba almak için birbiriyle ile yarıştı. Yaşanan izdiham sırasında kadın ve çocuklar zor anlar yaşarken, güvenlik görevlileri de izdihamı engellemek için çaba zarf etti.

Erdoğan, kalabalığı selamlayıp çocuklara oyuncak dağıttıktan sonra, beraberindeki konvoy ile mitingin yapılacağı Topçu Meydanı'nda doğru hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 14:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?