5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

HEM'den kayıt uyarısı!

Şanlıurfa Halk Eğitim (HEM) Müdürü Mahmut Öztürk, Açıköğretim Lisesi (AÖL) ve Açıköğretim İlkokul kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Öztürk yaptığı açıklamada, 2 Ekim 2009 tarihinde bitecek olan Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açıköğretim Lisesine vatandaşların bu yıl beklendiğinden daha çok ilgisinin olduğunu belirtti.

Öztürk, "Kayıtlara ilginin olması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Eğitim ve öğretimin dışında kalmış veya her hangi bir nedenle lise eğitimini yarıda bırakmış olan vatandaşlarımızın yaptığı müracaatlarla doldurulan bu kontenjanlar, öğrencilerimizin kalan lise eğitimlerini kaldıkları yerden devam etmelerine imkan tanıyacaktır. Derslerine zamanında çalışan ve sınavlarında başarılı olan vatandaşlarımızın 2,5 yıl gibi kısa bur süre içerisinde lise eğitimlerini tamamlamalarına imkan sağlanacaktır. Bu dönemde kayıt yaptıramayan ve kaydını yetiştiremeyen vatandaşlarımız için Ocak ayı içerisinde yine genel lise kayıtlarımız oluşturulacaktır. Ekim, Şubat tarihleri arasında da ilköğretime kayıt yapmak isteyen vatandaşlarımız, Halk Eğitim Merkezi'mize müracaat ederek
6, 7 ve 8'nci sınıftan itibaren ilköğretime devam edebilirler" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 09:49:31
Güncelleme :2 Ekim 2009 Cuma 10:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?