5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hırsızlar dehşet saçtı!

EVE GİREN HIRSIZ, İKİ KARDEŞTEN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ DİĞERİNİ YARALADI

Şanlıurfa'da, eve giren hırsız iki kardeşten birini öldürdü, diğerini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Görenler köyünde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilikle uğraşan Bekir Güneş (40) ve İsmail Güneş (25) kardeşlerin bulunduğu eve sabaha karşı kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler girdi.

Ev sahipleri tarafından fark edilen zanlılar, pompalı tüfekle ateş ederek, evden kaçtı. Bu sırada saçmaların isabet ettiği Bekir Güneş olay yerinde aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybederken, kardeşi İsmail Güneş ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı yakınları tarafından Şanlıurfa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

İsmail Güneş, hastanedeki tedavinin ardından ifadesine başvurulmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Bekir Güneş'in cenazesi ise otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bekir Güneş'in babası, oğlunun, kimseyle husumetlerinin olmadığını söylerken, cinayetin hırsızlık amacıyla eve giren kişiler tarafından işlemiş olabileceği iddia edildi.

Öte yandan, köye giden jandarma ekipleri, cinayet zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı. Köyde bulunan vatandaşların yanı sıra, çevre köylerde de araştırma yapan jandarma ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışmaların araksız sürdüğünü belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 12:29:03
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 15:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?