5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hırsızlar kameralara yakalandı

Şanlıurfa'da kuyumcu dükkanına alıcı kılığında girerek 20 gram altın zinciri aldıktan sonra kayıplara karışan 3 kadın ve 1 kız çocuğu, güvenlik kamerasına yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da bir kuyumcuya müşteri olarak gelen 3 kadın ve 1 kız çocuğu, 200 YTL değerinde altın zincir almak istediklerini söyledi. Etrafı kollarken güvenlik kamerasını fark eden kız çocuğu, yanındaki kadını uyararak güvenlik kamerası olduğunu söyledi. Daha sonra kadınlardan biri 20 gram olan 600 YTL değerindeki altın zinciri alarak kız çocuğuna verdi. Altın almadan işyerinden ayrılmak isteyen kadınlardan birisi iş yeri sahibi Mustafa Güvenç ile bir süre tartıştıktan sonra iş yerinden ayrıldılar. Akşam saatlerinde sayım yapan kuyumcu Mustafa Güvenç, 1 adet altın zincirin olmadığını fark etti. Durumu fark eden iş yeri sahibinin güvenlik kamerasını izlemesiyle olay ortaya çıktı. Olay yerindeki güvenlik kamerasını izleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, hırsızları kısa sürede yakaladı. 

İş yeri sahibi Mustafa Güvenç, iş yerine gelen 3 kadın ve 1 kız çocuğunun 200 YTL değerinde zincir almak istediklerini belirterek, "Künyeye bakmak istediler. Kadınlar kız çocuğunu kullanarak zinciri aldı. Akşam kasa sayımı yaparken bir adet zincirin olmadığını gördüm. Durumu daha sonra polise bildirdim. Çalınan zincir 600 YTL değerindedir. Polisler kısa sürede hırsızları yakaladı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 11:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?