30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Hırsızlar ortalıkta cirit atıyor

Şanlıurfa’da dün gece meydana gelen 3 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak 6 kişi yakalandı. gece geç saatlerde Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, durumundan şüphelenerek aradıkları M.S.’nin taşıdığı çuvalda 6 çift erkek ve 1 çift çocuk ayakkabısı ele geçirdi.

Gözaltına alınan şahsın ayakkabıları, İpekyolu Caddesi Almanbağı Mahallesi’ndeki ayakkabı mağazasından çaldığını itiraf ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da dün gece hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışmalarını sıklaştıran polis ekipleri, ikinci bir olayda yine hırsızları suçüstü yakaladı. Sobacılar Sanayi Sitesi’nde 2 işyerini soyarak içeriden 19 koli termostat ve rezistan çalan İ.A. isimli şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahsın dükkanların kilitlerini demir kesme makası ile kestikten sonra içeri girerek hırsızlığı yaptığı ve malzemeleri sattığı belirlendi. Çalınan malzemeler bulunurken, olayda kullanılan kesme makasına el koyan polis ekipleri, İ.A’yı gözaltına aldı.

Dün gecenin son hırsızlık olayı ise Şıhmaksut Mahallesi’nde yaşandı. Polat Sokak’ta bulunan bakkal dükkanına giren M.A., E.A., K.İ. ve İ.S. çaldıkları, 4.5 kilo çay, 68 paket sigara, bir adet VCD player, 2 kolonya, 1 krem ve 10.5 YTL ile suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu’nda sorgulanan şahıslar, haklarında düzenlenecek evraklarla birlikte adliyeye çıkarılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 17:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?