5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hırsızlığın böylesi

Şanlıurfa'da bir işadamının bankadan çektiği 80 bin TL parasını otomobilinin içerisinden alarak kaçan 2 kişiden biri yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Reşit P. isimli işadamı para çekmek için Şanlıurfa'da bulunan bir banka Şubesine girdi. İşadamını yakın takibe alan Mehmet S. ve ismi öğrenilmeyen bir kişi işadamının banka önüne park etti 63 KV 911 plakalı otomobilinin lastiklerinden birini patlattı. Bankadan 80 bin TL ile çıkan işadamı Reşit P.'yi gören 2 kişi işadamına, "Aracınızın lastiği patlak" uyarısında bulundu. Siyah poşete sarılı 80 bin TL ile Sanayi Sitesi'nde bir oto lastikçisine giden işadamı, otomobilinin lastiğini tamir ettirirken, para dolu poşeti de otomobil içerisinde bıraktı.
 
Tamirci lastik tamiri ile uğraşırken, işadamını yakın takibe alan 2 kişi, otomobil içerisinde bulunan 80 bin TL'yi alarak farklı yönlere koşmaya başladı. İşadamının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri çevrede yaptıkları araştırma sonucunda eski Sanayi Sitesindeki bir cami içinde elinde para ile koşan şahsı yakaladı. Elindeki poşet dolusu parayla caminin tuvaletine saklanan Mehmet S. isimli şahıs kıskıvrak polis tarafından yakalandı. Polis olayla ilgili olarak kaçan ikinci şahsı aramaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Emniyet Müdürlüğü'nce zanlıları yakalayan polis memurlarının takdirname ile ödüllendirileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?