4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Hırsızlık zanlıları adliyeye çıkarıldı

HIRSIZLIK ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çökertilen hırsızlık zanlıları adliyeye çıkarıldı.

Şanlıurfa'da çeşitli mahallelerde birçok ev ve işyerlerine girerek çeşitli saat, bilgisayar, kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu, ev eşyası ve altın gibi ziynet eşyası çalan, çaldıkları malları kendi açtıkları bir işyerinde satan hırsızlık çetesi zanlıları adliyeye sevk edildi. Polisin iki gün önce

40 ayrı eve yaptıkları eş zamanlı operasyon sonucunda yakalanan, zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda tabanca, pompalı tüfek, sahte para, eroin, esrar ve çaldıkları ziynet ve çeşitli eşyalar ele geçirilmişti. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütlü hırsızlık yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak, sahte banknotlar ve silah bulundurmak" suçlarını işledikleri ileri sürülen 9 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şubede, 5'i de Asayiş Şubede olmak üzere toplam 14 kişi polisteki ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi.

Bu arada, yakalanan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 70 gram esrar, 700 gram eroin, hint keneviri, av tüfeği ve 10 adet pompalı silah fişeği, 10 adet saat, 8 adet küpe, 4 adet altın kolye, 2 broş, 2 el kamerası, 1 video kamera, 1 adet gümüş kemer, 7 adet altın yüzük, müzik seti, 7 adet DVD player, 1 adet diz üstü bilgisayar, 10 adet cep telefonu, 2 dijital fotoğraf makinesi, 54 adet 100'TL ve 9 adet 200 TL'lik sahte para ele geçirilmişti.

Adliyeye sevk edilen 14 kişinin Savcılıktaki ifade alma işlemleri sürüyor.

HIRSIZLIK ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
HIRSIZLIK ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
HIRSIZLIK ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
HIRSIZLIK ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 12:44:00
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 15:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?