4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Hız faciası: 1 ölü, 2 yaralı

ŞANLIURFA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Şanlıurfa'da seyir halindeki aşırı süratli otomobil önce yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya ardından da ağaca çarptı. Kazada otomobilin altında kalan yaya ölürken sürücü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Olay dün gece saat 21.00 sıralarında Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Karaköprü beldesinde meydana geldi. Diyarbakır istikametinden şehir merkezine doğru seyir halinde olan Reşit Harun'un kullandığı 63 YT 417 plakalı otomobil Beldenin Mevlana Caddesi üzerine geldiğinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşındaki Arif Çelik aniden yolu çıktı. Aşırı sürat nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil Arif Çelik'e çarptıktan sonra yolun karşısına uçtu. Burada bir elektrik direği ile 4 ağaç'a çarparak durabildi. Arif Çelik ile hurda yığınına dönen otomobil sürücüsü Reşit Harun ile aynı araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine Jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Arif Çelik götürüldüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kaza sonrası hurda yığınına dönen otomobil çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Bu arada, kaza yerine gelen sürücünün yakını olduğu ileri sürülen bir bayanın yaralanan sürücüyle hastaneye gitmek yerine kaza yerinde kalıp aracın hasarını kontrol ettiği görüldü.

ŞANLIURFA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 14:54:05
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 18:38:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?