4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Hozan Beşir hayranlarıyla buluştu

SANATÇI HOZAN BEŞİR ŞANLIURFALI SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Hozan Beşir, Şanlıurfa'da sahne alarak, sevenleri ile buluştu.

Türkülere kattığı farklı yorumu ile kendine özgü bir hayran kitlesi olan Hozan Beşir, Dilek Cafe'de hayranları ile buluştu. Seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe türkülerle büyük beğeni toplayan Hozan Beşir, yüzlerce hayranına keyifli dakikalar yaşattı. Türkçe ve Kürtçe türkülerle adından söz ettiren ses sanatçısı Hozan Beşir, yaklaşık 3 saat boyunca gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde en güzel türkülerini söyledi. Dilek Cafe Sahibi Hüseyin Beler, bu tür sosyal

aktivitelerin daha fazla olması gerektiğini belirterek, Hozan Beşir'i Şanlıurfa'ya getirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Hüseyin Beler, "Öncelikle Hozan Beşir'e bizi kırmayıp geldiği için kendisine tüm Şanlıurfa halkı adına teşekkür ediyorum. Bu bizim ilk konserimiz ve bundan sonra konser etkinliklerine başlayıp birçok sanatçı getirmeyi düşünüyoruz. İnşallah Şanlıurfa'ya farklı sanatçılar getirip, gerçek müziği Şanlıurfalılara tattırmak istiyoruz" dedi.

Ünlü sanatçı Hozan Beşir ise, Şanlıurfa'da konser vermekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Şanlıurfa halkıyla bizi buluşturanlara teşekkür ediyorum. İnternette kliplerim yayılmaya başladığında en çok Şanlıurfa ve ilçeleri dinliyordu. Tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. Bizden bu sıcaklığı esirgemedikleri için sağ olsunlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 09:56:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 17:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?