30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

İbo, müteahhitliğe soyundu

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum’da yapımına başladığı Tatlıses Evleri’nin ardından şimdide memleketi Şanlıurfa’da 100 daire yaptıracak.

İstanbul Esenler’de çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden amca çocuklarının taziyesine katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Tatlıses, inşaatını yapacağı Şanlıurfa’nın Altındağ mevkiinde incelemelerde bulundu.

Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel ile birlikte konutların yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Tatlıses, toplam 9 bin metrekarelik bir alanda yapacağı dairelerinin 180 ile 200 metrekare olacağını açıkladı.

Dairelerin yapımına 2 ay içerisinde başlayacaklarını söyleyen Tatlıses, yap-sat yöntemi yerine sat-yap sistemiyle daireleri yapacaklarını belirterek, "Karaköprü Şanlıurfa’nın göz bebeğidir. Tahmin ediyorum yapacağımız inşaat alanında 100 konut çıkar. Zaten Bodrum’da da Tatlıses Evleri yapmaya başladım. Şimdide Şanlıurfa’da Tatlıses Evleri yapacağım.Tabii yap-sat şeklinde olmayacak. Satıp öyle yapmaya başlayacağız; yani parasını önce milletten alacağız sonra yapacağız" dedi.

Tatlıses, konut alanında inceleme yaptıktan sonra Karaköprü Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Güzel’i makamında ziyaret ettikten sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 14:25:09
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 15:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?