5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

iki aile arasında çatışma

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aynı aşirete mensup iki aile arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında seken mermiler polis otosuna isabet etti.

Edinilen bilgiye göre, önceden aralarında husumet bulunan ve aynı aşirete mensup Tahsin B. ile Tayyar B. isimli şahıslar, dün gece geç saatlerde telefonla birbirilerini arayarak şehir dışına davet ettiler.

Tahsin B. isimli şahıs ve beraberindeki korumalar ile Tayyar B. ve adamları Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Gülpet Dinlenme tesisine gittiler. Sözlü tartışan grup daha sonra uzaklaşarak bir birilerine silahla ateş ettiler.

Silah sesleri üzerine olay yerine yakın bulunan sivil polis ekibi, olay yerine kısa sürede yetişti. Silahla birbirilerine ateş eden gruba "dur" ihtarında bulundu. İki grubun silahlı çatışmasında polis aracı da isabet aldı.

Polislerin içinde bulunduğu 63 EC 926 plakalı polis aracına 14 mermi isabet etti. İsabet alan araçta bulunan polislerin şans eseri yaralanmadığı bildirildi. Polis olayla ilgili olarak iki gruptan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların üzerinden 1 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah ile 3 tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 20:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?