4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

İki aile 'kız meselesi' için çatıştı

ŞANLIURFA'DA KIZ KAVGASI

Şanlıurfa'da, kız alıp verme meselesinden yüzünden husumet bulunan iki aile, birbirlerinin evlerine taciz ateşi açınca Şanlıurfa emniyeti harekete geçti. Polis ekipleri yaklaşık 2 saat takibin ardından 8 kişiyi gözaltına alırken, iki adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Hayati Harrani Mahallesi'nde gece, Gezer ve Aslan aileleri arasında kız alıp verme meselesi yüzünden silahlı kavga çıktı. İki ailenin birbiriyle silahla çatıştığı yönünde ihbar yapılması üzerine Şanlıurfa Emniyeti harekete geçti. Harekete geçen polis, mahalleye çok sayıda polis ile zırhlı araç sevk etti. Kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki mahalle, kısa süre içerisinde zırhlı araçlar ile birlikte giren özel harekat, sivil ve resmi polisler tarafından ablukaya alındı.

Geniş güvenlik önleminin alınmasının ardından inceleme başlatan polis, Gezer ve Aslan ailelerin birbirlerinin evlerine ateş ettiğini belirledi. Aralarında kız alıp verme meselesinden dolayı husumet bulunan iki ailenin, akşam saatlerinde tartıştıkları ve gece birbirlerinin evine ateş açtığını saptayan polis, inceleme başlattı. Her iki aile bireyleri ile görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda bölgede inceleme yapan polis, boş bir araziye atılmış, bir pompalı tüfek ele geçirdi. Görgü tanıklarının ifadesidoğrultusunda sokak aralarında arama yapan polis, kısa süre sonra iki aileye mensup 8 kişiyi gözaltına alıp, sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA KIZ KAVGASI
ŞANLIURFA'DA KIZ KAVGASI
ŞANLIURFA'DA KIZ KAVGASI
ŞANLIURFA'DA KIZ KAVGASI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 13:14:01
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 19:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?