5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İki araç kundaklandı

ŞANLIURFA'DA İKİ ARAÇ KUNDAKLANDI

Şanlıurfa'da terör örgütü yandaşları dün gece de boş durmadı. Aynı mahallede iki araç birden kundaklandı. Kundaklanan araçlardan birisi Şanlıurfa'da yerel bir TV'de çalışan kameranın olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, ilk olarak terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın cezaevi şartlarını daha sonra da DTP'nin kapatılmasını bahane eden terör örgütü yandaşları Şanlıurfa ve bazı ilçelerinde bir ay içerisinde çeşitli tarihlerde eylemler yapmış, işyerlerini ve otomobilleri ateşe vermişti. Olayların durulmasının ardından terör örgütü yandaşları dün gece yine boş durmadı. Kentin Bağlarbaşı Mahallesi 1844. Sokak'ta bulunan Ali Yıldırım'a ait 63 HV 080 kamyoneti ve yerel bir TV'de kameramanlık yapan

Mustafa Karakuş'a ait 63 DP 075 plakalı otomobile molotofkokteyli attı. Havanın yağmurlu olması ve araç sahiplerinin kısa sürede olayı duyması üzerine yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü. Her iki araçta da küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bu arada, durumun polise bildirilmesinin ardından Bağlarbaşı Polis karakolundan olay yerine giden ekipler, inceleme başlattı. Araç sahiplerinden Ali Yıldırım, mahallelerinde iki aracın aynı anda kundaklandığını söyledi.

Her iki aracı kundaklayan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ŞANLIURFA'DA İKİ ARAÇ KUNDAKLANDI
ŞANLIURFA'DA İKİ ARAÇ KUNDAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 10:33:03
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 19:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?