5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İki ayrı kaza: 2 ölü, 4 yaralı

ŞANLIURFA'DA İKİ AYRI TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi ölürken, 4 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Viranşehir-Siverek karayolunun 35 kilometresinde Karakeçi köyü yakınlarında meydana geldi. Siverek ilçesinden Viranşehir ilçesi istikametinde gitmekte olan henüz plakası belirlenemeyen Mehmet Eyüp Bulut (24) yönetimindeki otomobil, Karakeçi köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Mehmet Eyüp Bulut (24) ile babası Halil Bulut olay yerinde yaşamını yitirirken, Deniz Bulut (6), Servet

Bulut (28), Mehmet Şirin Bulut (27) yaralandı. Kaza yerinde yaşamını yitiren baba ile oğlunun cenazeleri Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılara ilk müdahale Siverek Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtilen yaralılar Diyarbakır Dicle Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, ilçenin ikinci kaza ise Selimpınar Mahallesinde çevre yolunda meydana geldi. Mustafa Urtekin yönetimindeki plakasız motosiklet, önündeki otomobile çarpmamak için takla attı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Urtekin (22) çevredekilerin yardımı ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı daha sonra Diyarbakır'a sevk edildi. Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 16:31:02
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 12:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?