4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

İki çocuk otomobilde boğuldu

İKİ KARDEŞ OTOMOBİLDE HAVASIZ KALINCA HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 5 ve 4 yaşındaki iki kardeş, oyun oynamak için girdikleri otomobilde uyuya kalınca havasız kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Suruç ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 5 yaşındaki F.U. ile kardeşi 4 yaşındaki kardeşi P.U., babalarına ait 63 FB 456 plakalı otomobiline binerek oyun oynamak istedi. Bir süre sonra otomobilde uykuya dalan P. ve F., eve dönen ablaları M. ve A.U. tarafından fark edildi. Otomobilin kapısını açan ama kardeşlerini uyandıramayan A. ve M., daha sonra durumu annelerine bildirdi. Otomobile gelen ve iki kızının hareketsiz olduğunu gören anne Fatma U.,

çığlık atmaya başladı. Genç kadının bağırması üzerine sokağa çıkan eşi İ. ve komşuları, hareketsiz duran iki kardeşi otomobille Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yaşamlarını yitirdiği saptanan iki kız kardeşin cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın şüpheli bulması üzerine kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 17:43:00
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 18:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?