5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İl Genel Meclisinden Aygöl'e ziyaret

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Meclis Başkanı Mehmet Kuş ile İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Başak, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret etti.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Meclis Başkanı Mehmet Kuş'un kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ifade eden Kaymakam Aygöl, "Meclis Başkanı Mehmet Kuş'un ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Kendileri ile ilçe hakkında detaylı bilgi alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde ilçede yapacağımız bazı projelerde destek ve katkılarını beklediğimizi söyledik. Bizler Akçakale'ye hizmet için varız. Bu anlamda herkesle ve her kesimle diyaloga açığız. Akçakale'de yapılması gereken çok iş var. Meclis Başkanımız bize birçok konuda destek olacaklarını ifade ettiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl ile yapılan görüşmenin çok verimli olduğunu ifade eden İl Genel Meclis Üyesi ve Meclis Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye güzel şeylerin yapılması için kaymakama destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Mehmet Kuş, "Akçakale ilçesi hizmete susamış bir ilçemizdir. Bu ilçeye birçok yatırımın ve projenin gelmesi gerekir. İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Akçakale'ye çok şeyler yapmak istiyor. Azimli ve gayretli bir yapısı var. Bizler de yapmasını düşündüğü projelerde kendisine yardımcı olmaya çalışacağız. Tabi bizler sadece Akçakale'ye değil, diğer ilçelere de aynı hassasiyeti göstereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 11:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?