5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İlçe belediyelerinden dayanışma dersi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Ceylanpınar Belediyeleri ortak çalışma başlattı.Yol çalışmalarında yeterli donanıma sahip olmayan Ceylanpınar Belediyesi, asfaltlama çalışmaları için Viranşehir Belediyesinin desteğini aldı.


Bir çok caddesini ve sokağını kilitli parke taşı ile döşeyen Ceylanpınar Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı. Ceylanpınar ilçesindeki Eski PTT Caddesi'nde 12 bin metrekarelik asfaltlama çalışmalarına yardımcı olmak için Viranşehir Belediyesi devreye girdi. Malzeme, araç ve işçi yardımı yapan Viranşehir Belediyesine teşekkür eden Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan şunları söyledi:


"İlçemizin kenar mahallelerini kilitli parke taşı ile döşedik. Bu caddemiz yaklaşık bir kilometrelik bir cadde. Viranşehir Belediyesinin katkıları ile asfaltlama çalışmalarına başladık. Viranşehir Belediyesi daha önceki çalışmalarımızda da bize her türlü yardımı sağladı. İleri ki çalışmalarımızda da onları yanımızda görmeyi umuyoruz. Viranşehir Belediyesine teşekkür ediyorum."


Bu arada Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, DTP ilçe yöneticileri asfaltlanan caddeyi birlikte gezdiler. Burada bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Ceylanpınar halkını çok şanslı buluyorum. Çünkü 2004'ten önce birçok mahallesi çamurdan geçilmez bir haldeydi. DTP'li belediyemizin çalışmaları sayesinde bu sorun giderilmiş durumda. Ceylanpınar Belediyesine çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


Asfaltlama çalışmasının yapıldığı caddeyi kontrol eden başkanlar daha sonra kilitli parke taşının yapıldığı sokak ve caddeleri gezdiler. Vatandaşların yoğun ilgisi ve teşekkürleri ile karşılaşan başkanlar, ardından Ceylanpınar Belediyesine geçtiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 13:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?