5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İlgiden bunalınca üstünü başını parçaladı

Seçim çalışmaları için Şanlıurfa'ya giden İbrahim Tatlıses ilgiden bunalıp üstünü başını parçaladı.

Genç Parti (GP) İstanbul 1'inci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı İbrahim Tatlıses, Kilis'te 5 bin kişiye hitap etti, partisine oy istedi.

Gaziantep'ten 500 araçlık konvoyla Kilis'e geçen İbrahim Tatlıses, şehir turu atıp halkı selamladı. Cumhuriyet Alanı'nda toplanan 5 bin kişiye bir konuşma yapan Tatlıses, ilk iş hayatına Kilis'te atıldığını, ilk ekmek parasını burada kazandığını söyledi.

Şöhret basamaklarına da Kilis'te tırmanmaya başladığını belirten Tatlıses, “Şimdi buraya sizlerden Kilis adaylarına oy istemeye geldim. Ben Şanlıurfalı'yım, ama Kilis'in de fahri hemşerisiyim. Her platformda Kilis halkının mertliğinden, çalışkanlığından, kültürel ve sanatsal yapısından bahsediyorum. Beni kırmayacağınıza eminim. Bir de Genç Parti'yi deneyiniz” dedi.

ABDULLAH GÜL'E FARK ATTI

Kilis'te ziyaretlerde de bulunacak olan Tatlıses'i dinlemeye gelen kalabalık, dün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü izlemeye gelenlere fark attı. AKP'nin düzenlediği mitingde konuşan Gül'ü yaklaşık 2 bin kişi dinlerken, ünlü türkücüyü görmeye gelenler meydanı ve ara sokakları doldurup Tatlıses'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Bir ara kendisine gösterilen aşırı ilgiden bunalan Tatlıses, üstündeki gömleği parçaladı.

Hürriyet / DHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 14:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?