4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

İlk hazrlık maçı Boluspor'la

TFF 2. LİG

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otel'de kamp çalışmaları ile sürdüren Şanlıurfaspor, ilk hazırlık maçını yarın Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'la oynayacak.

Yaklaşık 1 haftadan bu yana Bolu'da kamp çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilli ekipte, moraller üst seviyede. Teknik Direktör Mehmet Şahan gözetiminde günde iki kez idman yapan Şanlıurfasporlu futbolcular, yeni sezona çok iyi hazırlanıyor. Bolu'da sürdürülen kamp çalışmalarını Kulüp Başkanı Habib Arslan ve yöneticilerden Mustafa Canoğlu, Ahmet Akaslan ile Aziz Aslan'da takip ediyor. Bolu Tarım İl Müdürü Mehmet Altun'da yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı

oteli sürekli olarak ziyaret ederek, destek veriyor. Hazırlık maçları yarın start alıyor. 28 günlük kamp süresince çok sayıda hazırlık maçı yapmayı planlayan Sarı-Yeşilli ekip, ilk hazırlık maçını yarın Bank Asya Ekiplerinden Boluspor'la yapacak. Şanlıurfaspor 24 Temmuz Cumartesi günü ise, 2. Lig takımlarından Bandırmaspor'la mücadele edecek.

TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 11:01:00
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 01:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?