5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İlköğretim öğrencileri müzikle tanışıyor

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülmekte olan "İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" adlı projenin 2. etap kurs kayıtları 1-31 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

7-14 yaş arası ilköğretim öğrencilerine yönelik bağlama, keman, kanun ve ud kurslarının yer aldığı "İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" adlı projede, öğrencilerin enstrüman eşliğinde uzman öğreticilerce seviyelerine uygun olarak müzik eğitimlerinden geçmeleri planlanıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, 1. etap kurslarına gösterilen ilginin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, vatandaşlardan gelen talep üzerine 2. etap kurslarına başlayacaklarını kaydetti.

"İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" projesine kayıt yaptırmak isteyen gençlerin Abdülkadir Karahan Caddesi Öğretmenevi Bitişiğinde bulunan Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi'ne başvurmaları gerektiği belirtildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 12:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?