4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

İnan mezarı başında anıldı

ŞAİR-YAZAR M. AKİF İNAN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, Şair-Yazar, Sendikacı M. Akif İnan düzenlenen törenle mezarı başında anıldı.

Vefatının 10. yıldönümü münasebetiyle Harran Kapı Aile Mezarlığı'nda düzenlenen anma toplantısında katılımcılar günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptılar. Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şair-Yazar ve Sendikacı M.Akif İnan'ın sanat-düşünce hayatında ve sendikacılıkta öncü ve önemli bir isim olduğunu belirtti. Başkan Fakıbaba, "Şanlıurfa'nın yetiştirdiği bir isim olan M. Akif İnan gibi değerlerimize sahip çıkmak ve onların anılarını yaşatmak bizim için çok önemlidir.

Şanlıurfa Belediyesi olarak M. Akif İnan'a olan vefa borcumuzu, onu her yıl mezarı başında anarak hem de çeşitli etkinlikler düzenleyerek ödemeye çalışıyoruz. Ağabeyimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Anma törenine, Belediye Başkanı Fakıbaba'nın yanı sıra eski Milletvekili Recep Garip, Şair-Yazar Mehmet Doğan, Mustafa Özçelik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, Memur-Sen İl Konfederasyonuna bağlı sendikaların temsilcileri ve üyeleriyle merhum M. Akif İnan'ın ailesi ve sevenleri katıldı.

ŞAİR-YAZAR M. AKİF İNAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
ŞAİR-YAZAR M. AKİF İNAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 12:46:01
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 23:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?