5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İnanılmaz kaza, inanılmaz kurtuluş

Yavru köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü otomobiliyle küçük bir çocuğa çarptıktan sonra işyerine daldı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Şanlıurfa'da, bir otomobil sürücüsü önüne çıkan yavru köpeği ezmemek için, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil 12 basamaklı merdivenlerden inerek iş yerinin içine girdi. Otomobilin iş yerine girmesi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Emniyet Caddesi'nde meydana geldi. Cemal D.'nin kullandığı 63 DY 373 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil elektrik malzemesi satan bir dükkana girdi. Otomobil dükkanın önünde bekleyen bir çocuğa çarparak, çocuğu birkaç metre fırlatmasına rağmen, mucizevi bir şekilde çocuğun burnu bile kanamadı.Bu arada, otomobilin iş yerine geldiğini gören bir vatandaş da son anda otomobilin önünden kaçarak olası bir faciadan kurtuldu. Dükkan sahiplerinin ve çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında otomobilinden çıkmaya çalışan sürücü Cemal D., "Önümden geçen bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdım. Nasıl oldu anlamadım" dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 09:24:53
Güncelleme :21 Haziran 2009 Pazar 09:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?