5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İnşaat asansörü düştü: 1 ölü

Şanlıurfa'da 5 katlı bir binayı boyayan işçileri taşıyan inşaat asansörü, halatlarının kopması sonucu düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ağır şekilde yaralandı.

Olay, Yenişehir Mahallesi İstiklal Caddesi'nde üzerinde bulunan Egemen Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aparmanı boyamaya çalışan Muhammet Badıllı ile Hayati Kılıç, inşaat asansörü kurarak, binanın dış cephesini en üst kat olan 5. kattan itibaren boyamaya çalıştı. Binanın az bir bölümünü boyayan işçiler, inşaat asansörünün halatlarının kopması sonucu asansörle birlikte yere çakıldı. Kazada inşaat işçisi Hayati Kılıç (37) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer işçi Muhammet Badıllı'nın ise bir ayağı koptu ve ağır yaralandı.

Çevredekilerin yüksek sesle olay yerine gelmesiyle durum 112 Acil Servisi'ne bildirildi. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Badıllı ameliyata alınırken, hayatını kaybeden işçi Hayati Kılıç'ın cesedi ise, yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden işçinin yakınları morg önünde sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 00:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice badıllı IP: 85.110.155.xxx Tarih : 15.07.2009 20:54:43

yetim büyüyen hayati kılıç çocuklarınıda yetim bıraktı bunun sorumlulari bedelini muhakkak ödemeli