5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İşçilerin kadro coşkusu

Şanlıurfa'da kadro alan geçici işçiler gece düzenleyerek kadrolu olmanın sevincini halaylar çekerek kutladı.

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Beldesi'nde geçici işçi olarak çalışan 65 kişi kadroya alındı. Kadrolarını alan işçiler sevinçlerini Belediye Başkanı Ahmet Güzel ve belediye meclis üyeleri ile paylaşmak için bir gece düzenlediler. Yıldız Sarayı konuk evinde yapılan sıra geceli kutlamaya Belediye Başkanı Ahmet Güzel, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Ekinci, belediye meclis üyeleri ile birim amirlerinin yanı sıra belediye işçileri katıldı.

Yemekte işçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Güzel, kadrolar konusunda hükümetin yetkiyi belediyelere verdiğini kaydederek, "Bilindiği gibi bir çok belediye çalışanlara kadro vermemek için işçileri çıkartmıştır. Ben belediye yetkililerine talimat vererek bütün çalışanlarımıza kadro verilmesini söyledim. Biliyorsunuz bu kadrolar verilirken ne tür taahhütler alındığını. Ama ben kimseden bu konuda bir beklenti içerisine girmedim, girmemde. Sadece Karaköprü'nün bundan sonra da sahip olunmasını istiyorum. Karaköprü'nün gerçek sahipleri sizlersiniz. Çünkü gece gündüz çalışıp hizmet üreten sizlersiniz. Bu kadroları aldıktan sonra sizlerin üzerine büyük sorumluluk düşmektedir. Daha çok gayret göstermelisiniz. Şu an itibari ile belediyemizde 65 çalışanımız ile Karaköprü’ye hizmet ediyoruz. Belediye hizmet etme yeridir. Belediye vatandaşların işlerinin kolaylaştığı yerdir. Bizlerin görevi beldemizi güzelleştirmektir" dedi.

Yemek sonrasında işçiler halaylar çekerek kadro almanın sevincini kutladılar. Gece sonunda Belediye Başkanı Ahmet Güzel, kadro alan 65 personele hizmet belgelerini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 11:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?