5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İstanbul'a giden öğrenciler geri döndü

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen '"Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında, Akçakale ilçe Kaymakamlığı tarafından çeşitli okullardan seçilen 29 öğrenci, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra geri döndüler.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen ve Türkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 81 ilinden 100 bin çocuğun ülkemizi daha iyi tanımalarını sağlamak ve zihinlerindeki ön yargıları kırmak amacıyla geliştirilen proje kapsamında geziye katılan birinci grup öğrenci, İstanbul'dan bugün döndüler.

Öğrencilerin gezi hakkındaki izlenimlerini anlatırken heyecanlı oldukları görüldü. Öğrenciler, "Daha önce ilimiz dışında hiçbir yeri görmemiştik. Bu gezi bizim için çok güzel oldu. Türkiye'nin en güzel şehrini gördük, çok eğlendik, çok keyif aldık. Böyle gezilerin her zaman düzenlenmesini istiyoruz. Ayrıca bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Milli Eğitim Bakanlığına, İlçe Kaymakamımız Muhammet Aktaş'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci'ye çok teşekkür ederiz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?