5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İstanbul'dan Akçakale'ye kitap yardımı

Akçakale ilçesinde Cumhuriyet ilköğretim okulundaki kütüphaneye kitap kazandırmak için kurum ve kuruluşlara gönderdiği mailler meyvesini vermeye başladı.

İstanbul'da bulunan İhlas İlköğretim Okulu bir koli dolusu kitap gönderdi.

Okul idaresi uzun süredir çeşitli kuruluşlara mail atarak öğrencilerin genel kültürünü artırmak için kitap talebinde bulunmuştu. Gönderilen mailler meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul-Yenibosna Özel Bahçelievler İhlas İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Akçakale ilçesinde bulunan Cumhuriyet ilköğretim okuluna bir koli dolusu kitap gönderdi. Okul kütüphanesine kitap kazandırmada etkin olan müdür yardımcısı Ahmet Hallaç, okul kütüphanesinin daha çok kitap ihtiyacının olduğunu vurguladı.

Okul kütüphanesinin daha çok eksiği olduğunu kaydeden Hallaç, "Öğrencilerimize kitap okutmak ve genel kültürlerini zenginleştirmek için seviyelerine uygun kitap taleplerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul İhlas İlköğretim Okulu’ndan bir koli dolusu kitap geldi. Okulun daha fazla kitaba ihtiyacı var. Kütüphanemize kitap kazandırmak için desteğe ihtiyaç vardır. Şu ana kadar kitap ve araç gereçte yardımcı olan kurumlara okul idaresi olarak teşekkür ederiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 13:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?