2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

İstanbullu kumanın 2. kez anne oldu

31 Mart 2003 tarihinde bir kız çocuğu dünyaya getiren Kuma Gülten’in yine bir kızı oldu.
İstanbul’da bir şirkette bilgisayar programcısı olarak çalışırken iş hanının bekçisi Siverekli Cemil İstekli’ye aşık olan ve 2002 yılının Eylül ayında Siverek’in Karacadağ Beldesi’ne bağlı Kaynak Köyü’ne gelin olan Gülten İstekli, bir kız çocuğu daha dünyaya getirdi. Dini nikahlı ve 5 çocuklu Cemil İstekli’ye ikinci eş olarak gelen Gülten İstekli, Siverek Sulh Hukuk Mahkemesi’nde 5 ay süren dava sonunda evlenme için izin alarak geçtiğimiz yıl resmi nikah yaptırmıştı.

31 Mart 2003 günü ilk çocuğu Dicle’yi dünyaya getiren Gülten İstekli, kocası Cemil İstekli’yle birlikte Siverek Devlet Hastanesi’ne geldi. İstekli, yapılan muayene sonrasında erken doğum tehlikesine karşılık Şanlıurfa Doğum Hastanesi’ne sevk edildi. Doğum Hastanesi’nde tedavi altına alınan genç anne, Operatör Dr. Hakan Kadir Ağaoğlu’nun yaptığı sezaryenle bir kız daha dünyaya getirdi. İstekli ailesini sevince boğan bebeğin adını anne ve babası ’Esra Ceyhan’ koydu. Sunucu Esra Ceyhan’ın kendilerine çok büyük desteği olduğu için yeni doğan kızlarının ismini Esra Ceyhan koyduğunu söyleyen anne Gülten İstekli ile kocası Cemil İstekli, kendisine bu konuda söz verdiklerini belirttiler.

Gülten Esen, İstanbul’da bir şirkette bilgisayar programcısı olarak çalışırken iş hanında bekçi olan Cemil İstekli’yle tanıştı. Evli ve 5 çocuk babası olan Cemil İstekli’ye aşık olan Gülten Esen, ailesinin itirazlarına rağmen geçtiğimiz yıl Eylül ayında Siverek İlçesi’ne bağlı Karacadağ Beldesi Kaynak Köyü’ne geldi. Cemil İstekli’yle beraber yaşamaya başlayan Gülten Esen, İstanbul’daki annesinin şikayeti üzerine İstanbul’a geri döndü. Gülten Esen, bir süre İstanbul’da kaldıktan sonra tekrar Cemil İstekli’nin yanına döndü. Bu arada 17 yaşında olduğu için resmi nikahla evlenemeyen Gülten Esen, Siverek Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı. Yaklaşık 5 ay süren dava sonunda Gülten Esen, istediği izni aldı ve 5 Mart 2003 günü resmi nikahını yaptırdı. 31 Mart 2003 tarihinde ilk çocuğunu erken doğum gerekçesiyle sezaryenle dünyaya getiren Kuma Gülten, ikinci çocuğunu da sezaryenle doğurdu.

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 14:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?