5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

İzol Viranşehir'de

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, 29 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla Viranşehir ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

AK Parti Viranşehir Teşkilatı'nın seçim bürosuna gelen milletvekili İzol, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk tarafından ve partililer karşılandı. AK Parti Viranşehir İlçe seçim bürolarını ziyaret eden İzol, kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yaptı. İzol konuşmasında AK Parti'nin yaptığı hizmetleri dile getirdi. İzol, "200 Yataklı Viranşehir Devlet Hastanesi'nin temelini çok kısa bir süre sonra atacağız inşallah. Yapılacak hastane ile Viranşehirli vatandaşım çevre illere gitmesine gerek kalmayacak. 5 yıldız kapasitesinde bir hastaneye hemşehrilerim kavuşmuş olacak.Eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yaptıklarımız ak parti iktidarıyla 4 katına ulaşmıştır. Hemşehrilerim şuna dikkat etsinler.

Cumhuriyet tarihinde yapılanlarla AK Parti iktidarıyla beraber yapılan hizmetlerin değerlendirilmesini yapsınlar. Viranşehir seçmenleri belediye başkanı seçerken şuna çok dikkat etsinler. Hükümet ile uyum içerisinde çalışan belediye başkanı tercih etmelidirler. Hükümet ile uyum içerisinde çalışan belediye başkana başta istihdam olmak üzere şehir yapılanması da önemli faydalar getirecektir" dedi.
İzol, iktidar partisinin belediye başkan adayı olarak hizmet verecek İbrahim Direk'e birçok alanda destek vereceğini söyledi. 29 Marta çok kısa bir süre kaldığını belirten İzol, "Türkiye'nin lideri, dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos’taki çıkışı ezilen ölen zulme uğrayan kardeşlerimizin sesi olmuştur. Ben diyorum ki bizler için oy vermeyin başbakanımız için oy verin, ilçemiz için oy verin. Geleceğimiz için oy verin. Ak belediyeciliğin olduğu tüm kentlere bakın her biri marka şehir haline gelmiştir. Büyük olmasına rağmen köy görüntüsünde olan Viranşehir'in modern bir hale gelmesi için oylarınızı Ak Parti'ye verin" diye konuştu.

İzol, konuşmasında kalabalıktan yoğun bir alkış aldı. Daha sonra AK Parti Viranşehir ilçe teşkilatına gelen İzol, vatandaşların istek ve dileklerini dinledi. Yaklaşık iki saatlik ziyaretin ardından dışarıda kendisini bekleyen heyecanlı kalabalığı selamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 10:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?