5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Jandarma Komutanlığı'nda sıcak saater

Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığı'na ait sosyal tesislerde meydana gelen yangın korkuttu.

Meteoroloji Caddesi üzerinde bulunan Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığı'na ait Şanlıurfa Sosyal Tesisleri'nin bodrum katından çıkan dumanların fark edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Dumanın kaynağı tespit edilmeye çalışılırken, içeride bulunan askeri personel dışarıya çıkarıldı, polisler de tesis çevresini güvenlik şeridi ile çevirdi. Bina içindeki personel ve itfaiye ekiplerine zehirlenmemeleri için ayran verildi.

Binanın içini tamamen saran yoğun duman, itfaiye erlerine de zor anlar yaşattı. Ekipler bir süre sonra bina içindeki dumanların çıkması için girişteki camları kırarak zemin kata vantilatörler yerleştirdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasında yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı. Olay yerine gelen İl Jandarma Alay Komutanı Albay Zafer Topsakal, ekiplerin çalışmalarını izleyerek yangınla ilgili bilgi aldı.
Meydana gelen olayda herhangi bir can kaybının meydana gelmemesi sevindirirken, tesiste maddi hasara yol açan yangının çıkış sebebinin araştırıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

..
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 14:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?