5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'da jandarma tarafından bir otobüste yapılan aramada 2 yolcuya ait çuvallar içerisinde 31 kilo 480 gram kubar esrar ele geçirildi. Bir şahsa ait tarlada ise ekili vaziyette 13 kilo 865 gram kök kenevir bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Suruç Yanaloba Jandarma Komutanlığı tarafından yasadışı kenevir ekimi ile mücadele eylem planı kapsamında yapılan kontroller esnasında; gece geç saatlerde Diyarbakır'dan Adana istikametine seyir halinde olan 34 FG 0922 plakalı yolcu otobüsünde arama yapıldı. Otobüste yapılan aramalarda, bagaj bölümünde bulunan ve otobüste yolcu olarak yer alan Ş.G. ve S.G. isimli şahıslara ait olduğu öğrenilen çuvallar içerisinde 31 kilo 480 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ekipler, çuvallara el koyarken, Ş.G. ve S.G. gözaltına alındı.


Öte yandan Siverek Jandarma Komutanlığı tarafından Gözelek Köyü, Deliktaş mezrasından F.G. isimli şahsın tarlasında yapılan aramalarda, mısır bitkilerinin içerisine ekili vaziyette 13 kilo 865 gram kök kenevir bitkisi bulundu. Tarla sahibi F.G. gözaltına alındı.
Her iki olayla ilgili soruşturmaların devam ettiği öğrenildi

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 03:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?