5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Japon heyeti Şanlıurfa'da

Japonya'nın Osaka kentinde inşaat sektöründe hizmet veren Foga Holding ile İstanbul Trade Co. Ltd. şirketinin Yönetim Kurulu Başkanları ve üyelerinden oluşan 4 kişilik heyet, yatırım amaçlı görüşmeler yapmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Foga Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazuya Matsuo, Proje Koordinatörü Kazumi Kimure, Şanlıurfalı olan ve uzun süredir Japonya'da yaşayan İstanbul Trade Co. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yener ile 2. Başkan Mahmut Demir'den oluşan heyet ilk olarak Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe'yi makamında ziyaret etti.

Yücetepe, İbrahim Yener ve Mahmut Demir'in girişimleri sonucu Şanlıurfa'ya gelen heyete, Şanlıurfa hakkında önemli bilgiler verdi.


Belediye Başkan Vekili Yücetepe, "Hemşerilerimizin daveti ile kentimize gelen Japon heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şanlıurfa bilindiği gibi bir yükseliş trendinde. Ancak her yerde olduğu gibi kentimizde de işsizlik sorunu ile karşı karşıyayız. Bu tür sorunları ortadan kaldırmanın yolu yatırımcıları kentimize davet etmek ve yatırım yapmalarını sağlamaktır" dedi.


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) Başkanı İsmail Demirkol'u ziyaret edecek olan heyetin kenti gezdikten sonra Şanlıurfa'dan ayrılması bekleniyor

İha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 16:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?