4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Kaçak elektriğe 4 gözaltı

Şanlıurfa'da kaçak elektrik kullandığı tespit edilen 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesine bağlı Yoncalı köyünde Jandarma ekipleri ve DEDAŞ görevlileri M.T.N., M.T., O.T. ve M.T.'ye ait sulama tarlasında yaptığı kontrollerde kaçak elektrik kullanıldığını tespit etti. M.T.N., M.T., O.T. ve M.T. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Karakola götürüldü. M.T.N., M.T., O.T. ve M.T. savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 KAÇAK AVCILIK YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Şanlıurfa'da kaçak balık avlayan 2 kişi yakalanırken 2 adet 100 metre uzunluğunda balık ağı ve 10 kilo balığa el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, A.Ş.İ. ve S.A. Atatürk Barajı'nda balık avlamak istedi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan A.Ş.İ. ve S.A., teknelerinde bulunan 2 adet 100 metre uzunluğunda balık ağı ile 10 kilo balığa el konuldu. Şahıslar idari yaptırım uygulanmak üzere tanzim edilen tutanakla Siverek Kaymakamlığı'na gönderildi.

 ŞANLIURFA'DA İNTİHAR

Şanlıurfa'da bir kişi bilinmeyen bir nedenden dolayı ağaca bağladığı elektrik kablosu ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Kırkpınar köyünde meydana gelen olayda, H.K. isimli bir kişi bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istedi. H.K. evinin önündeki akasya ağacına bağladığı elektrik kablosu ile kendini asarak intihar etti. Yakınları tarafından fark edilen H.K. olay yerine çağırılan Jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA İŞ KAZASI: 1 YARALI

Şanlıurfa'da çimento fabrikasında çalışan bir işçi, baca gazı kesicinin patlaması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa merkeze bağlı Büyükkargılı köyünde meydana gelen olayda, bir çimento fabrikasında çalışan A.Y., kondüktör bölümündeki elektrik arızasını giderdiği esnada baca gazı kesicinin patlamasıyla çıkan ateşten dolayı yaralandı. İşçiler tarafından fark edilen A.Y., özel bir otomobil ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 12:16:02
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 15:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?