7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Kaçan koyun hayvan pazarını karıştırdı

Şanlıurfa'da kamyonete binmek istemeyen kurbanlık koyun, hayvan pazarını birbirine kattı. Hayvanın kaçması sebebiyle çevredeki vatandaşlar da zor anlar yaşadı. 

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Şanlıurfa'da hayvan pazarında büyük bir canlılık yaşanıyor. Kurbanlık koyunlarını satmak için hayvan pazara götüren Mehmet Bahar isimli vatandaşın bir adet koyunu kamyonete binmek istemeyince olanlar oldu. 

Koyunun keçi gibi inadı tutunca, sahibi de çileden çıktı. Bahar, koyunu önce iterek götürmeye çalıştı; ancak başarılı olamadı. Bu kez elindeki sopayla vurduğu koyunu iterek götürme yoluna başvuran vatandaşlar, koyun yine diretince ayaklarından tutarak götürmeyi denedi; ancak buna da gücü yetmedi. Sonunda sahibinin elinden kaçmayı başaran koyun hayvan pazarını birbirine kattı. Bir ara sürünün içerisine giren koyun, kamyonetin önüne gelince tekrar kaçmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar da koyunu yakalamak için uzun süre arkasından koştu. Sahibinin elinden kaçan koyun sahibine ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, yorgunluktan bitkin düşen koyunu daha sonra 5 kişi birden yakalayarak kamyonete bindirmeyi başardı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?