5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kadınlar kahvaltıda buluştu

Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi tarafından Hacı Bekir Sofrası'nda düzenlenen kahvaltıda Şanlıurfalı bayanlar bir araya geldi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba ve Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla'nın öncülüğünde yaklaşık 100 bayanın katıldığı kahvaltıya, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba da katıldı.

Bayanlarla bir süre sohbet eden Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak kadınlara ve çocuklara yönelik yürütülen hizmetleri anlattı ve bundan sonraki süreç için bayanlarla fikir alışverişinde bulundu.

Özellikle çocukların sevgisiyle karşılaşan Fakıbaba, amaçlarının Şanlıurfa'daki kadın istihdamının artırılması olduğunu belirterek, bu konuda ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, bu gibi toplantıların oldukça faydalı olduğunu kaydederek, toplantı boyunca çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Kahvaltıya katılan bayanlar ise, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 10:05:02
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 17:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?