5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kadınlar piknikte buluştu

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba önderliğinde Atatürk Ormanı’nda gerçekleştirilen piknikte Şanlıurfalı bayanlar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

Belediyeye ait 6 otobüs ile merkez bina önünden hareket ederek, Atatürk Ormanı piknik alanına giden bayanlar, ilk kez piknik yapmanın keyfini yaşadıklarını belirttiler. Etkinlikte bir araya gelen bayanlar, evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içeceklerle piknik yaparak, davul zurna eşliğinde oyunlar oynadılar.

Çocukları ile birlikte çok güzel vakit geçirdikleri gözlenen bayanlar, güneşli bir havada piknik yapmanı keyfini ip atlayarak, top oynayarak, salıncakta sallanarak geçirdiler.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen bayanlar, yaşadıkları güzel gün için başkanlarına teşekkür ettiklerini belirterek, Şanlıurfa Belediyesi'nin hayatlarını büyük ölçüde değiştirdiği söylediler.

Piknikte yaşadıklarını azda olsa ifade etmeye çalışan bayanlar, kendilerine bu güzel imkanın sunulmasında öncü olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, eşi Gül Fakıbaba'ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini kaydettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 10:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?