5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kadınlara özel tiyatro sahnelendi

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Bizim Zamanımızda" adlı tiyatro oyununu, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak sahneledi.

Esentepe'de hizmete açılan Yeni Nikah Salonu'nda ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyununa bayanlar büyük ilgi gösterdi. Mustafa Acar'ın yazdığı, Cihan Hızar'ın yönettiği, Konservatuar Birimi Tiyatro Eğitmeni A.Kadir Kırıcı tarafından ücretsiz olarak sahnelenen tek kişilik 2 perdeden oluşan tiyatro oyununu izleyen bayanlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydettiler.

Belediye Şehir Tiyatrosu Eğitmeni A. Kadir Kırıcı, Şanlıurfalı tiyatro severlerin büyük ilgi ile izlediği "Bizim Zamanımızda" adlı tiyatro oyununu, 08 Mart Dünya Kadınlar Gününe özgü sahnelediklerini belirterek, Şanlıurfa Belediyesi'nin başta kadınlara, çocuklara ve özellikle yaşlılara büyük önem verdiğini dile getirdi. Kırıcı, "Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatro oyuncuları olarak tüm kadınlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Biz onlara bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla bir oyun sergiledik. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 10:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?