5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kadir Has'ın vefatı üzüntüye sebep oldu

Hayırsever işadamı Kadir Has'ın vefatı, Şanlıurfa'da büyük üzüntüye sebep oldu. Kadir Has'ın yaptırdığı okulda okuyan öğrenciler 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

Kadir Has tarafından yaptırılarak 2005-2006 eğitim öğretim sezonunda hizmete giren Mete Has İlköğretim Okulu'nda 850 öğrenci, hayırsever işadamının anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

Mete Has İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Kıratlıoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, Kadir Has'ın çok değerli bir işadamı olduğunu söyledi. Kıratlıoğlu, "Okulumuzun yapımında emeği geçen Kadir Has dün vefat etti. Ruhu şad olsun, Allah rahmet etsin. Türkiye'nin her bir yanında okullara büyük desteği olan Kadir Has, Türkiye'de 600 milyon dolarını eğitime adadı. Kadir Has'ın yaptırmış olduğu bu okulda şu an 850 öğrenci eğitim görüyor. Kendisine şükranlarımızı bir kez daha sunuyoruz" dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Mete Has İlköğretim Okulu'ndaki 850 öğrenci işadamı Kadir Has'ın ölümü dolayısıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 17:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?