5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kamyon otomobili biçti

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında, gıda yüklü kamyon, önüne çıkan bir otomobili biçti. Kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza sonrası kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 23.45 sıralarında Şanlıurfa-Mardin Karayolu Yeşildirek kavşağında meydana geldi. Reşat Yüksel yönetimindeki 63 VL 184 plakalı otomobil, Yeşildirek kavşağında virajı dönerken, Şanlıurfa’dan Mardin istikametine gitmekte olan Musa Değer yönetimindeki 72 AE 262 plakalı kamyonun altında kaldı.

Otomobili bir süre sürükleyen kamyon, olay yerinden yaklaşık 100 metre ileride durabildi. Otomobil yaya kaldırımına çıkarken, otomobil içerisinde bulunan ve hamile olduğu iddia edilen Ayten Yüksel (35) ile kızı Meltem Yüksel (14) olay yerinde hayatını kaybetti. Reşat Yüksel, Mehtap (11), M. Faik (4) ve Rojin Yüksel (1) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar, Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada kaza sonrasında kamyon sürücüsü Musa Değer, olayın korkusu ile kaçarak, kayıplara karıştı.


Öte yandan Şanlıurfa kent merkezinde sık sık kazaların meydana gelmesinden dolayı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü karar alarak, ağır tonajlı araçların kent merkezine girmesini yasaklamıştı. Ağır tonajlı araçlar otoban ve çevre yolunu kullanıyordu. Emniyet Müdürlüğü'nün almış olduğu karara tepki gösteren Evren Sanayi esnafı ise iş yapamadıkları gerekçesiyle yaklaşık 10 gün önce sitede eylem yapmıştı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 02:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Resat Dogan IP: 85.98.166.xxx Tarih : 10.11.2007 13:18:51

Abim,değerli hemserim,acıların acılarımızdır,başin sağolsun o sahip oldugun iyi yuregin sayesinde bu acıyı kaldırırsın.gecmiş olsun ...allah uzun omurler versin cocuklarına...