4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Kanal Urfa haber müdürü kaza geçirdi

KANAL URFA HABER MÜDÜRÜ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Şanlıurfa'nın ilk uydu kanalı olan "Kanal Urfa"nın haber müdürü Kadir Çelikcan haber dönüşü trafik kazası geçirdi. Çelikcan, yoğun bakımda tutuluyor.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 24.00 sıralarında haber dönüşü Karaköprü beldesinden 63 PU 595 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Çelikcan, plakası alınamayan bir kamyonun "U" dönüşü yapması sonucu çarpıştı. Kazada Kanal Urfa'nın Haber Müdürü ve aynı zamanda NTV Şanlıurfa muhabiri Kadir Çelikcan ile otomobilde bulunan Ali Kurtboğan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çelikcan, yoğun bakımda tutulurken, Kurtboğan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bu arada, olayı duyan meslektaşları hastaneye akın etti. Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, gece gündüz demeden, yağmur, çamur, sıcak demeden kendini habere adayan, haberin olduğu yerde nefes almaktan keyif alan Kanal Urfa Haber Müdürü Kadir Çelikcan dün gece saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucunda kaldırıldığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Çelikcan, ismini bu zamana dek gerek yaptığı haberlerle gerekse haber dalında aldığı ödüllerle duyurmuştu. O, elinde boş bir kağıt olmadan konuşamaz, hayata kamerasının vizöründen bakmaktan büyük keyif alırdı. Geçirdiği trafik kazası haberini alır almaz sevenleri onu hastanede yalnız bırakmadı. Çelikcan'ın iyileşmesi ve bu ekranlardan halkın sorunlarını kendi kalemi ve vizörüyle anlatması için, Kanal Urfa olarak tüm izleyenlerimizden beklentimiz onun tekrar iyileşmesi için ona dua etmeleridir" dedi.

Kadir Çelikcan'ı sevenleri ve meslektaşları hastane kapısından ayrılmıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 16:28:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 16:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?