5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kapkaççılar yakalandı

Şanlıurfa'da girdikleri alışveriş merkezinde bir kadının çantasının çalınması olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Atatürk Bulvarı'ndaki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezi görevlileri, otoparkta uzun süre bekleyen otomobilden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Otoparka gelen ekipler, araç içerisinde bulunan 3 kişinin kimliklerini sorguladı. Adapazarı'ndan kız kardeşleriyle birlikte geldiklerini belirten Z.K. ve S.G., alışveriş yaptıktan sonra kentten ayrılacaklarını söyledi. Bu sırada araca yaklaşan 3 kadın, ellerindeki çantayı aracın içerisine bıraktıktan sonra kaçmaya başladı.

Arkalarından gelen Ö.Y. adlı başka bir kadın ise, çantasının çalındığını belirterek, polisten yardım istedi. Yapılan incelemede otomobilin içindeki çantanın Ö.Y.'ye ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan 2 zanlı, polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayın ardından kaçan 3 kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 18:09:29
Güncelleme :18 Nisan 2009 Cumartesi 18:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?