5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karaciğer hastası yardım bekliyor

Suruç İlçesi'ne bağlı Büyük Ağacı Köyü'nde yaşayan karaciğer ve böbrek yetmezliği hastası Fadıl Çetin, kendisine uzatılacak bir yardım eli bekliyor. 

Çiftçilikle uğraşan 40 yaşındaki Fadıl Çetin, karaciğer ve böbrek yetmezliği hastası olduğunu ifade ederek, amansız hastalığına rağmen 7 çocuğundan 5'ini okula gönderdiğini söyledi. Maddi durumunun iyi olmadığını dile getiren Çetin, "10 yıldır yatağa mahkum şekilde yaşıyorum. 7 çocuğumdan 5 tanesini okula gönderiyorum. Ben okumadım, ama çocuklarım okusun istiyorum" dedi. 

Fadıl Çetin'in 14 yaşındaki büyük oğlu Mustafa Çetin ise, babasının tedavisi için hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini belirterek, "Okuyup doktor olmak istiyorum. Ama ben doktor oluncaya kadar babamın ömrü yeter mi bilmiyorum. Doktor olsaydım babamı bu hastalığından kurtarırdım. Babamın tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyorum. Ben kimseden maddi değil, sadece babamın tedavisi için yardım istiyorum. Babamın tedavisi için gerekirse kendi böbreğimi bile satarım" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 12:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?